L’Ajuntament d’Inca i el Centre de Formació han celebrat un acte de cloenda per posar punt final als projectes mixtos de formació i ocupació que s’han duit a terme durant els darrers mesos, en el marc dels programes SOIB 30 i SOIB Jove Formació i Ocupació. Així doncs, gràcies a aquesta iniciativa un total de 44 persones han pogut prendre part en un pla formatiu durant dotze mesos que combina formació i aprenentatge, a la vegada que es desenvolupa treball efectiu a l’Ajuntament.

«Estam molt contents d’haver pogut desenvolupar de nou aquests projectes i contribuir d’aquesta manera a impulsar i fomentar la inserció laboral, i l’ocupació de qualitat», assenyala Alice Weber, regidora de Formació i Ocupació de l’Ajuntament d’Inca.

En concret, s’ha desenvolupat el projecte «Inca Rural», el qual es focalitza en la construcció de pedra en sec i agricultura, i té lloc al parc del Serral de les Monges. D’aquesta manera, durant el seu període de formació l’alumnat d’aquest programa ha pogut participar en la construcció d’un mur i una escala de pedra en sec al parc del Serral, i en el manteniment de les zones verdes i els horts urbans.

Així mateix, s’ha realitzat una nova edició del projecte formatiu d’instal·lacions elèctriques, anomenat «Inca Watts», i el projecte dedicat a la fusta «Inca Estella», dirigit a majors de 30 anys. En aquest cas, les persones participants han contribuït en el muntatge d’equipaments de fusta i instal·lacions elèctriques en els centres escolars, àrees esportives i altres dependències municipals.

Finalment, el darrer projecte que s’ha posat en marxa pel Centre de Formació és «Inca Gestiona» per a personal administratiu, el qual ha donat suport també en les tasques gestió administratives de diferents àrees municipals.

Els projectes SOIB Jove Formació i Ocupació han estat finançats pel SOIB, amb la participació del SEPE, i cofinançats pel Fons Social Europeu. Els projectes SOIB 30 Formació i Ocupació han estat finançats amb fons del SOIB mitjançant la Conferència Sectorial.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image