L’Ajuntament d’Inca i el Centre de Formació han celebrat un acte de cloenda per posar punt final al projecte mixt Inca Tupí del sector de la fusta que s’ha duit a terme durant els darrers mesos, en el marc del programa SOIB Jove Formació i Ocupació. Aquest  programa està finançat amb fons del SOIB, amb la participació del SEPE i el Fons Social Europeu.

Així doncs, gràcies a aquesta iniciativa un total d’onze alumnes-treballadors  han pogut participar durant dotze mesos d’un pla formatiu, que combina formació i aprenentatge, a la vegada que es desenvolupa treball efectiu a l’Ajuntament.

En concret, amb aquest projecte s’han pogut millorar les instal·lacions municipals, les d’ús educatiu, l’equipament de l’espai natural del parc del Serral, i s’ha dotat de noves estructures i elements de fusta les diferents dependències municipals.

«Estam molt contents dels bons resultats que obtenim amb aquests tipus de programes, en els quals l’alumnat aprèn treballant, i poden posar en pràctica tots els coneixements. La nostra finalitat és promoure la inserció laboral entre els col·lectius amb més dificultats per aconseguir un treball de qualitat», assenyala la regidora de Formació i Ocupació Maria Francisca Barceló.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image