Des de l’Ajuntament d’Inca s’ha començat amb un conjunt d’accions promocionals per fidelitzar i promocionar el mercat d’Inca entre els visitants. A la presentació, hi ha estat presents el batle Virgilio Moreno, la regidora de Mercats María José Fernández, els membres de la comissió del mercat, representants d’APAEMA i producció ecològica, membres de l’Associació de Comerciants i de PIMECO. «La intenció és que, durant el mercat d’estiu, es realitzin diverses accions comunicatives perquè el mercat d’Inca torni a situar-se al lloc on li pertoca», ha afirmat Moreno. Des de l’Àrea de Mercats s’ha realitzat una inversió aproximada de 7.000 euros per posicionar el mercat com a esdeveniment de referència.


La primera mesura ha estat la col·locació de 15 banderoles tipus gota. Aquests elements serveixen per delimitar les diferents zones en què s’ha dividit el mercat. També se senyalitzaran les entrades a la zona d’aquest. Així, a l’estació del tren, a l’estació d’autobusos i al voltant de la plaça d’Orient s’instal·laran 19 banderoles anunciant els dies i els horaris de mercat. «Totes les àrees de l’Ajuntament com Cultura o Formació s’han implicat per fer més visibles els punts forts del mercat i de la ciutat», ha explicat Fernández.
S’han establert, durant la temporada d’estiu, dos punts informatius als quals es podrà aconseguir material promocional tant del mercat com de les zones amb interès. Així, s’ha editat un mapa en diferents idiomes per donar a conèixer el «dijous d’Inca» i la seva nova estructura. Aquest servei està atès pels alumnes del curs Incotur. Aquesta formació pertany al Programa 30, una nova iniciativa, cofinançada pel Fons Social Europeu, que el SOIB ha impulsat per donar cobertura al col·lectiu d’aturats majors d’aquesta edat per tal de millorar les oportunitats d’inserció laboral dels treballadors i treballadores amb l’aprenentatge d’un ofici.
Paral·lelament diversos punts d’Inca i a municipis dels voltants s’utilitzaran 21 marquesines per publicitar el mercat. «Aquesta acció està encaminada a estar presents a llocs de trànsit de la nostra ciutat i de municipis pròxims per tal de recordar al consumidor local que cada dijous pot venir a Inca a comprar», ha comentat Fernández. A més, s’ha realitzat un vídeo, protagonitzat pel grup Diabéticas Aceleradas, que servirà per fer una campanya a les xarxes socials.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image