Els propietaris dels més de 23.400 immobles d’Inca poden obtenir, a partir del 14 de setembre i fins al 15 d’octubre, a través d’Internet la notificació electrònica dels nous valors cadastrals que seran efectius a partir del pròxim 1 de gener de 2016. A més, els ciutadans podran descarregar-se, de forma totalment gratuïta, un certificat descriptiu i gràfic que complementa la informació de l’immoble inclosa en la notificació. Per a tot aquest procés es rebrà una carta al seu domicili amb una clau per poder operar electrònicament.
La iniciativa, impulsada des de la Direcció general del Cadastre, dependent del Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Inca, suposa un pas més en la implantació de l’Administració electrònica en els serveis cadastrals.
Per accedir a la notificació s’ha d’anar a http://www.sedecatastro.gob.es/ (mis notificaciones), s’haurà d’utilitzar la clau d’accés comunicada per correu a cadascun dels titulars cadastrals dels béns immobles, o bé emprar el DNI electrònic. També es poden dirigir a la seu del Cadastre (carrer de Gaspar Sabater, 3, Palma) o acudir a l’Ajuntament d’Inca en horari de 9 a 14 h de dilluns a divendres o de 16 a 18 h de dilluns a dijous, amb la carta rebuda, i el personal municipal els ajudarà. En cas d’existir error o no estar d’acord amb la notificació, tant a la seu del Cadastre com per part part del personal de l’Ajuntament se’ls ajudarà a fer el recurs oportú.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image