L’Ajuntament d’Inca i l’Associació Pa i Mel han renovat el seu conveni de col·laboració per a la cessió de l’ús d’un espai municipal en el Casal d’Entitats Ciutadanes, ubicat en el Quarter General Luque. L’acte de signatura ha estat presidit pel batle d’Inca Virgilio Moreno i el president de l’associació Joan Grau, acompanyats del regidor de Participació Andreu Caballero, la coordinadora de Joventut i Participació Simona Payeras i Ada Siquier, membre de l’Associació.

Així doncs, gràcies a aquest acord, l’Associació podrà desenvolupar les seves activitats al municipi d’inca i fer-les extensibles a tota la comarca del Raiguer. Entre altres actuacions, Pa i Mel està duent a terme actualment un complet programa dirigit a persones vulnerables i realitza al municipi un curs de preparació bàsica en operacions de pisos en allotjaments. Aquesta formació específica, de curta durada (dos mesos i mig), està orientada a donar eines als usuaris/àries per millorar les seves possibilitats d’inserció a un sector amb alta demanda laboral com és el de cambrera de pisos, i debilitar així els factors d’exclusió.

«Des de l’Ajuntament d’Inca valoram molt positivament la labor que realitza aquesta entitat. Per això, hem volgut renovar la nostra voluntat de col·laboració i contribuir a apropar els serveis que ofereixen als ciutadans inquers», explica Caballero.

De forma paral·lela, amb la signatura del conveni, Pa i Mel es compromet a participar de forma efectiva en les activitats i els actes que es promoguin des de l’Ajuntament d’Inca. Així mateix, l’Associació haurà de fomentar la participació i la relació entre les diferents entitats que tenen seu a Inca, i promoure la cultura participativa entre la població.

L’Associació Pa i Mel és una entitat sense ànim de lucre, que va néixer l’any 1996 i que intervé en l’àmbit social, per atendre els col·lectius més desfavorits. El seu objectiu principal és desenvolupar tota mena de programes, accions i mesures encaminades a millorar el nostre entorn, i atendre les necessitats socials dels sectors i col·lectius més vulnerables, treballant contra la discriminació i l’exclusió social, per la igualtat d’oportunitats, la inserció i la convivència.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image