L’Ajuntament d’Inca ha cedit el local social de la barriada Fernández Cela a l’entitat Cooperativa SI perquè desenvolupi un projecte d’inserció laboral i de dinamització social al barri. Cooperativa SI és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu general ajudar les persones dependents o amb algun tipus de discapacitat i facilitar-los la inserció laboral i social.

Representants municipals i veïnals s’han reunit amb Cooperativa SI per conèixer de primera mà el projecte i teixir aliances en benefici de la barriada. El batle Virgilio Moreno ha explicat que “cercàvem una fórmula per poder tornar a obrir el local social de Fernández Cela i que fos un punt de trobada de tots els veïns. La col·laboració amb Cooperativa SI serà molt positiva, i accentua el valor social d’aquesta iniciativa”.

Per la seva part, el regidor de Participació Ciutadana i Entitats Andreu Caballero, apunta que “aquesta aliança entre veïns i una entitat del tercer sector com Cooperativa SI permetrà mantenir obert el local social i oferir un servei de cafeteria; facilitarà la inserció laboral a persones amb necessitats especials i dinamitzarà la barriada amb la promoció d’activitats per a tots els veïnats”.

Cooperativa SI ja està treballant en l’adequació de l’espai i en la selecció de personal, i confia de poder obrir el local social en les pròximes setmanes.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image