El Casal de Joves sa Fàbrica d’Inca desenvolupa una programació especial de tallers i activitats per als mesos d’estiu, sota el lema «Viu l’estiu al Casal». D’aquesta manera, l’Ajuntament de la capital del Raiguer vol continuar dinamitzat l’espai i oferint una àmplia proposta d’activitats atractives per als joves, d’acord amb les seves necessitats i demandes», assenyala el regidor de Joventut Antoni Peña.

La programació especial d’estiu que s’ha realitzat durant el mes de juliol inclou sessions de cinema, jornades de jocs de taula, excursions, tallers de cuina, ball i cal·ligrafia artística, entre altres; tornejos de tennis de taula i moltes altres activitats.

Les activitats del mes d’agost varen començar amb un taller de DJ i un torneig de billar. Per al dia 17 hi ha programat un taller de bossa tote, que ha tengut una gran acceptació. Durant els següents dies es durà a terme un nou taller de cuina, un altre taller de cal·ligrafia artística (lettering) i un de ball. El programa «Viu l’estiu al Casal» es tancarà enguany amb una excursió a Hidropark el divendres dia 25.

De forma paral·lela, el Casal de Joves manté actives la sala de jocs i el racó de lectura, i posa a disposició dels usuaris jocs de taula i una àmplia varietat de llibres.

Dia Internacional de la Joventut

D’altra banda, un any més el Casal sa Fàbrica ha celebrat el Dia Internacional de la Joventut, que és el 12 d’agost. Així doncs, el passat dissabte, la plaça del Mercat Cobert d’Inca va acollir «L’ÒRBITA SUMMER JAM!», una festa de ball urbà.

Durant l’acte, tots els joves participants podien ballar així com volien i amb qui volien, sota inscripció prèvia. Així mateix, se’ls convidava a portar vestimenta de temàtica tropical.

En aquest sentit, el regidor Peña destaca que «una vegada més hem comptat amb la implicació del jovent d’Inca, que s’ha encarregat de l’organització i el desenvolupament de l’acte, i nosaltres només els hem donat un mica de suport en allò que ens han demanat. Estam molt contents de l’empenta i el compromís que mostra sempre aquest col·lectiu, que contribueix decididament a dinamitzar la ciutat».

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image