L’Ajuntament d’Inca manté la seva aposta per fomentar l’ocupació i impulsar projectes de formació, d’acord amb les necessitats i demandes del mercat laboral. Així doncs, aquest desembre es posen en marxa quatre nous projectes mixtos de formació i ocupació, en el marc dels programes SOIB 30 i SOIB Jove, els quals inclouen un contracte de 12 mesos de formació, a la vegada que es desenvolupa una activitat professional a la institució. La dotació econòmica és d’1.086.880,95 €

“Un any més al Centre de Formació executam el màxim de projectes, ampliant el nombre de places oferides i adaptant els programes als perfils de demandant que tenim a Inca, per aconseguir una major inserció laboral en el futur”, explica la regidora de Formació i Ocupació Alice Weber.

Ja s’han obert les inscripcions per als tres projectes dirigits a persones majors de 30 anys, els quals són de personal administratiu i d’instal·lacions electrotècniques i telecomunicacions. D’altra banda, s’ha posat en marxa un programa per a persones menors de 30 anys; enguany, d’instal·lació d’elements de fusteria. A més, aquesta edició s’han ampliat les places d’alguns projectes, que n’hi ha que passen de 10 a 15.

Finalment, cal destacar que el projecte SOIB Jove Formació i Ocupació està finançat pel SOIB, amb la participació del SEPE i cofinançat pel Fons Social Europeu. Per la seva banda, el projecte SOIB 30 Formació i Ocupació està finançat amb fons del SOIB mitjançant la Conferència Sectorial.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image