L’Ajuntament d’Inca manté la seva aposta per fomentar l’ocupació i impulsar projectes de formació i ocupació, d’acord amb les necessitats i demandes del mercat laboral. Així doncs, aquest març es posen en marxa quatre nous projectes mixts de formació i ocupació en el marc dels programes SOIB 30 i SOIB Jove Formació i Ocupació. 

D’aquestes noves propostes de formació i ocupació, tres inclouen un contracte de dotze mesos de formació, a la vegada que es desenvolupa una activitat professional a la institució. En el cas del projecte de jardineria, són sis mesos de contracte.«Any rere any, des del Centre de Formació feim un esforç per adaptar el programa formatiu a les demandes del sector laboral i a les necessitats de la ciutadania. El nostre objectiu és fomentar l’ocupació de qualitat i contribuir a una major inserció laboral», assenyala la regidora de Formació i Ocupació Maria Francisca Barceló.
Així doncs, ja estan en marxa els dos projectes dirigits a persones majors de 30 anys, els quals són de personal administratiu i d’instal·lacions electrotècniques i telecomunicacions. D’altra banda, s’inicien dos projectes per a persones menors de 30 anys; enguany, d’instal·lació d’elements de fusteria i, com a novetat, el d’activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria.

Finalment, cal destacar que els projectes SOIB Jove Formació i Ocupació estan finançats pel SOIB, amb la participació del SEPE i cofinançats pel Fons Social Europeu. Per la seva banda, el projecte SOIB 30 Formació i Ocupació està finançat amb fons del SOIB mitjançant la Conferència Sectorial. Enguany la dotació econòmica per al desenvolupament d’aquests quatre projectes mixts impulsats per l’Ajuntament d’Inca és de 989.374,65 €.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image