La Segona Fira d’Inca, dedicada al món de l’oci, presenta com una de les novetats d’enguany la Fira d’Antiguitats. A l’acte de presentació han estat presents el batle Virgilio Moreno, la regidora de Fires i Dijous Bo Antònia Sabater i el president dels Antiquaris d’Inca José Antoni Romero. En aquesta edició participaran quatre antiquaris amb, principalment, mobles restaurats i alguns d’ells històrics. La mostra es complementarà amb tapes, vins i música a càrrec de Marino e Marini. “És una mancança que teníem a Inca i que suposa reivindicar la feina de l’antiquari, però també la del restaurador, en què la nostra ciutat ha tengut una llarga trajectòria”, ha comentat Sabater.

pres_firaantiquaris16

El Claustre de Sant Domingo s’omplirà d’autèntiques peces d’art aquest cap de setmana. Des de canteranos fins a cadires, taules o capçaleres, es podran veure i comprar durant els pròxims dissabte i diumenge. “És important que la gent vegi que darrere tot això hi ha una feina artesana i que es poden recuperar objectes que fins i tot formen part del patrimoni familiar, alguns tenen un gran valor històric”, ha assegurat Romero. Aquesta Fira vol ser una primera passa per assentar-se i ser un lloc de referència dins l’illa. “Hem començat per una mostra modesta, però gràcies a l’empenta dels professionals creim que pot anar creixent i ser un impuls per a la nostra ciutat”, ha comentat Moreno.

Paral·lelament a la mostra, hi haurà paradetes de menjar i beure amb les quals es posarà l’accent al producte local. S’espera, per part de l’organització, que la Fira sigui un dels principals atractius d’aquest cap de setmana a Inca.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image