El Conservatori Municipal d’Inca Antoni Torrandell arranca un nou curs amb una completa i àmplia oferta, que enguany inclou música tradicional, taller de glosa i ball mallorquí, a més de totes les especialitats instrumentals habituals com ara piano, violí, viola, violoncel, clarinet, oboè, saxofon, trompeta i trombó. Així doncs, un any més l’oferta formativa s’ofereix tant en la modalitat reglada com no reglada.

D’altra banda, aquest curt es torna a oferir l’activitat de cant i, com a novetat, s’implanta el taller de combo, el qual té per objecte la pràctica de la música moderna. De forma paral·lela, el Conservatori de Música manté la seva adscripció amb les escoles de Binissalem, sa Pobla, Selva, Muro, Alcúdia, Pollença i Santa Margalida, amb les quals es desenvolupen programes d’ensenyaments professionals i l’obtenció i expedició del certificat d’ensenyaments elementals.

D’aquesta manera, per al curs 2022/2023 el Conservatori Municipal d’Inca Antoni Torrandell compta amb a prop de 200 alumnes ja matriculats. «Els objectius d’aquest nou curs són, per una part, ampliar l’oferta educativa i obrir el Conservatori a nou alumnat; i, per l’altra, procurar que el conservatori tengui més presència social a la nostra ciutat i que l’alumnat tengui oportunitat de col·laborar i participar en la vida cultural del municipi», assenyala el regidor del Conservatori Andreu Caballero.

 

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image