L’Ajuntament d’Inca ha volgut agrair de manera oficial la tasca de Gabriel Pieras com a cronista oficial de la ciutat, amb motiu dels seus 30 anys d’activitat. La corporació n’ha destacat la inestimable contribució que ha tengut envers la memòria històrica d’Inca i la promoció i recuperació de la cultura i el patrimoni locals. “Creiem que és just destacar la feina altruista de Gabriel Pieras pel nostre municipi, sobretot per la seva independència i rigor al llarg dels anys”, ha destacat Virgilio Moreno, batle d’Inca.

pieras

El dia 1 de febrer de 1986 l’Ajuntament d’Inca va nomenar Gabriel Pieras cronista oficial d’Inca. A Pieras se li encomanà la tasca de defensar els valors culturals i històrics, promoure la recerca sobre la ciutat i, a més, assessorar el consistori de tot plegat. La seva elecció es va dur a terme per les característiques i coneixements que Gabriel Pieras té sobre la població, la història i el patrimoni del municipi. Una feina que, al llarg dels anys, s’ha vist enriquida amb més de 15 obres sobre la història i la geografia d’Inca.

Per altra banda, el Ple d’Inca proposarà Antoni Llompart Llobera com a membre de l’Assemblea General de Caixa Colonya. L’Ajuntament ha impulsat aquesta figura per la seva trajectòria professional i per la seva independència. “Considerem que es tracta d’una persona que podrà aportar uns coneixements i una visió que poden ser molt positius per defensar els interessos d’Inca i a la vegada els de l’entitat”, ha manifestat Àngel García, tinent de batle d’Hisenda. D’aquesta manera, durant els pròxims 4 anys Llompart formarà part de l’òrgan de decisió de Caixa Colonya.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image