La consellera de Salut, Patrícia Gómez, ha fet la primera visita oficial a l’Hospital Comarcal d’Inca, acompanyada pel batle d’Inca, Virgilio Moreno; el director general del Servei de Salut, Juli Fuster; la regidora de Serveis Socials i Sanitat, Carmen Oses; i per la gerent de l’Hospital Comarcal d’Inca, Soledad Gallardo. Durant l’encontre els membres del consistori inquer s’han interessat per la situació del centre i per les polítiques que afectaran les unitats bàsiques de salut del municipi.

IMG_0337

Un dels temes que preocupen els ciutadans i administracions és la situació de col·lapse que es viu a la zona d’urgències de l’Hospital Comarcal d’Inca. Per aquesta raó, des de la Conselleria s’ha anunciat que el Govern balear s’ha posat com a data límit el final d’aquest any 2015 per reobrir els centres de salut els horabaixes i evitar, així, la saturació que es repeteix en el servei.

Així mateix, Patricia Gómez ha mantingut una reunió amb l’equip directiu de l’Hospital per conèixer de primera mà la situació actual d’aquest centre, que atén una població de referència de prop de 117.000 persones.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image