El Mercat Cobert d’Inca, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Inca, ha presentat avui la primera edició de Nit de Tapes, que se celebrarà dissabte 10 de desembre. Un total de vuit establiments participaran en aquesta activitat que pretén donar una empenta al Mercat com a centre gastronòmic que aposta pel producte quilòmetre zero.

L’activitat començarà a les 20 hores i es perllongarà fins a la mitjanit. L’entrada serà lliure i hi haurà un preu per tapa de 3 euros. Les tapes estaran elaborades amb productes frescs i de qualitat que es poden trobar cada dia al Mercat Cobert.

“És l’esdeveniment més important que hem fet fins ara al Mercat Cobert i esperem que no sigui el darrer; que aquesta nit de tapes sigui només l’arrancada a una bona temporada d’esdeveniments en aquest centre gastronòmic”, declara Mateu Cabot, president del Mercat d’Inca.

Els negocis que hi participaran són el Forn des Mercat, Wine Mercat, Famosa Samosa, La Barra de Miceli, Es Rebost de na Xisca, Peix Can Mateu, Carnisseria Sebastià i Esment. Cada un d’ells oferirà un tast gastronòmic amb la seva senya d’identitat. A més a més, la vetllada estarà acompanyada d’ambientació musical.

“El Mercat Cobert d’Inca és un gran aparador de la gastronomia local i marca el present i el futur d’aquest sector a la nostra ciutat”, declara el regidor de Comerç i Turisme Miguel Ángel Cortés.

Per la seva banda, Virgilio Moreno ha destacat que “amb aquesta cita no només volem seguir posant en valor el comerç local, també pretenem obrir el Mercat Cobert d’Inca, situat en una plaça reformada, a més públic inquer i visitant”.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image