El Museu del Calçat i de la Indústria continua amb la seva activitat cultural a l’estiu. Durant tots el mesos d’estiu ha mantengut les seves portes obertes i han continuat amb les visites guiades a associacions, grups i escoles d’estiu. Així, en el mes d’agost, han participat en els tallers del Museu l’Associació Amiticia (dins el Programa Apropa Cultura) i les escoles d’estiu d’Inca.

“Volem que el Museu municipal sigui accessible per a tothom, amb activitats adaptades per a tots els públics, amb una especial atenció al públic infantil i juvenil. A més, entenem el Museu del Calçat i de la Indústria com una eina de transformació social. Mitjançant la cultura i d’una programació personalitzada, animam col·lectius i particulars de gaudir del nostre patrimoni també durant les seves vacances”,  ha declarat el regidor de Museus Andreu Caballero.

“Inca està obert per vacances i paral·lelament també hi està el Museu del Calçat i de la Indústria. L’activitat a la nostra ciutat no s’atura en cap època de l’any, tampoc a l’estiu, ja que sabem que és un bon moment per gaudir-ne per a tota aquella gent que està de vacances. Amb una extensa i diversa activitat lúdica i cultural, com sempre seguim animant a tothom a aprofitar el potencial de la capital de la Part Forana i a enriquir-se del patrimoni que recull el nostre Museu”, ha dit per la seva banda el batle Virgilio Moreno.

El Museu del Calçat i de la Indústria ha mantengut tot l’estiu les seves portes obertes al públic en el seu horari habitual: dilluns i dimarts de 9 a 14 h, dimecres, dijous i divendres de 9 a 20 h, i dissabtes i diumenges de 9 a 16 h.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image