Es duran a terme també visites guiades específiques per al personal sanitari com a mostra d’agraïment.

El Museu del Calçat i la Indústria d’Inca va reobrir la passada setmana les seves portes després d’estar més de dos mesos sense poder rebre visitants presencialment degut a la crisi sanitària de la COVID-19. Durant tots aquests dies, han fet feina de forma accelerada per adaptar-se a la nova normalitat i potenciar l’arribada de visitants. “Estam molt contents de poder tornar a rebre visites. Durant tot aquest temps de confinament hem estat molt actius virtualment, però per a nosaltres era molt important poder tornar a obrir, i ho fem amb moltes ganes i il·lusió renovada”, assenyala la directora del Museu Aina Ferrero.

Així doncs, el Museu han llançat un nou espot publicitari per promocionar la seva col·lecció permanent i aconseguir captar nous públic. La finalitat del vídeo promocional és destacar l’important paper de les persones dins la indústria del calçat, sota l’eslògan “Si les màquines són el cos de la indústria, les persones que la treballen són la seva ànima”.

Seguint les recomanacions sanitàries, se segueix un exhaustiu protocol de seguretat per controlar els aforaments i garantir que es compleixen les normes bàsiques d’higiene. D’aquesta manera, el nou horari del Museu del Calçat i la Indústria és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. De forma paral·lela, s’ha reservat un horari preferent per a majors de 65 anys, de 10 a 11 hores.  Per a visites de grups de més de 6 persones, cal demanar cita prèvia. Així mateix, és obligatori l’ús de mascareta a tot el recinte.

 

Visites guiades per a personal sanitari

A més a més, per agrair a tots els professionals del sector sanitari l’esforç realitzat durant la pandèmia, el Museu del Calçat i la Indústria durà a terme visites guiades en col·laboració amb l’Hospital Comarcal d’Inca i els centres de salut del municipi. Aquesta iniciativa està dirigida a metges, infermers, auxiliars, personal de neteja i transport sanitari, entre d’altres.

“Des del Museu hem intentat retre d’aquesta manera un petit homenatge a tot el personal sanitari i fer allò que podem per agrair-los la seva feina i dedicació durant aquests mesos”, explica la regidora Antònia Maria Sabater.

 

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image