Per segon any consecutiu, a causa de la situació actual de pandèmia que s’està afrontant, no es podrà realitzar de manera presencial el pancaritat de Santa Magdalena al municipi d’Inca. Així doncs, l’Ajuntament d’Inca ha decidit celebrar de manera virtual aquest tradicional esdeveniment amb la finalitat de garantir el compliment de totes les mesures vigents per fer front a la COVID-19.

D’aquesta manera, la Policia Local d’Inca restringirà diumenge, 11 d’abril, l’accés al puig de Santa Magdalena i l’ús de l’àrea recreativa de 7 a 20 hores. De forma paral·lela, s’han suspès tots els actes que tradicionalment es duien a terme amb motiu del pancaritat d’Inca, com el fogueró o el ball en línia.

«No podem abaixar la guàrdia. El virus segueix entre nosaltres, i seguim lluitant tots plegats contra la pandèmia. Per tant, la nostra prioritat és mantenir-nos ferms per assegurar que es compleixen totes les restriccions i evitar nous contagis al municipi», assenyala el batle d’Inca Virgilio Moreno.

Per mantenir viu l’esperit del pancaritat de Santa Magdalena, a les 12 hores es retransmetrà per streaming l’eucaristia solemne. La missa es podrà seguir en directe pel canal de YouTube de la Unitat Pastoral de la Mare de Déu.

D’altra banda, l’Ajuntament d’Inca ha posat en marxa un concurs virtual de paelles. Per participar-hi, les persones interessades han d’enviar la fotografia de la seva paella abans de l’11 d’abril. Els premis pels guanyadors són un lot de productes del Mercat d’Inca, una cistella de productes de bessoner i un val de 50 euros d’inca.propdetu.com. A més a més, entre totes les persones que hi concursin se sortejarà un sopar per a dues persones al Restaurant Puig de Santa Magdalena.

Així mateix, actualment s’està celebrant un concurs virtual de panades amb la finalitat de mantenir les tradicions i incentivar la participació ciutadana.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image