Aquest 2023 el Rotary Club d’Inca compleix 30 anys. Per celebrar-ho, juntament amb l’Ajuntament d’Inca i la Fundació Teatre Principal s’ha organitzat un concert d’aniversari al Teatre de la ciutat. El batle d’Inca Virgilio Moreno, el president del club Rotary d’Inca David Fernández i el president de la Junta Comarcal de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) Ricardo Parra han presentat l’esdeveniment.

La proposta musical, a càrrec de Carlos Casanova i Solistes del Mediterrani, inclou un ampli repertori d’obres de Mozart, Verdi, Puccini, Weber i Rossini. Allò que es recapti amb el concert, que tendrà lloc el 13 de maig a les 12 hores, anirà a benefici de l’Associació contra el Càncer de Balears.

En concret, el programa comptarà amb set propostes. S’interpretarà, per exemple, una fantasia per a clarinet i corda sobre el tema “La ci darem la mano” de l’òpera de W. A. Mozart, entre moltes altres.

Pel que fa a l’intèrpret Carlos Casanova, reconegut mundialment, ha realitzat estudis a escoles de música de prestigi internacional d’Àustria i Alemanya, i ha begut i s’ha nodrit aprenent dels millors professors i referents. Casanova utilitza als seus concerts clarinets O. OEHLER (Berlín, 1910) i J. SEGGELKE (Bamberg), que aporten una sonoritat i musicalitat esplendorosa.

La recaptació del concert serà destinada als projectes que s’impulsen des de l’agrupació comarcal de l’AECC. El Rotary Club d’Inca es va fundar l’any 1993, seguint el llegat de Paul Harris (Chicago, EUA), qui va crear el primer club rotari al món (1905). Avui Rotary està representat per 46.000 clubs repartits pels cinc continents.

El lema de Rotary és el servei a la comunitat i fomenta la pau i l’amistat. Per això, el Rotary Club d’Inca des del seu inici ha realitzat nombroses accions de solidaritat amb les persones i entitats més vulnerables.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image