Élia Guardiola va ser la responsable d’inaugurar ahir el VI Cicle de Conferències Inca Business, promogut per l’Ajuntament d’Inca. Amb aquesta iniciativa, ja consolidada, el consistori pretén apropar a la ciutadania la realitat del món empresarial i les tendències en diferents camps com l’emprenedoria, el màrqueting o l’estratègia econòmica.

Així doncs, durant la seva ponència, titulada “Màrqueting emocional i relat de marca per al teu negoci. Si no emociones, no vens”, Élia Guardiola va destacar el valor de les emocions i el seu ús dins de les estratègies de màrqueting de continguts i publicitat, així com la transcendència de fer viure experiències memorables als clients. D’altra banda, la ponent va parlar també del relat de marca i l’art de comunicar a través de les històries i, a més, com dur-lo a terme en els negocis, convertint l’Storytelling en StoryExperience. Així doncs, la finalitat d’aquesta primera conferència del VI Cicle de Conferències era ajudar els assistents a tenir una actitud diferent davant la transformació digital, on tot parteix d’una base fonamental: les persones i els valors de marca.

Les entrades gratuïtes per a la conferència, que es va dur a terme al Centre Bit, es varen exhaurir. Tot i això, tots els interessants varen poder gaudir de la conferència per streaming. Élia Guardiola és especialista en màrqueting emocional i experiencial, relat de marca i màrqueting de continguts; docent a universitats, escoles de negocis i formació, nacionals i a Llatinoamèrica; formació per a empreses, PIMEs i grans comptes, a més de conferenciant internacional, amb més de quinze anys d’experiència.

El VI Cicle de Conferències Inca Business continua el pròxim 5 de novembre, amb la conferència “Ètica amb les màquines”, a càrrec de Luis Montero. Amb la seva ponència, Montero proposa un canvi de perspectiva entorn de la idea que, atès que les màquines ja són aquí i no se n’aniran, potser hauríem de pensar models ètics que les incloguessin.

Finalment, Miguel Navarro serà el responsable de tacar aquesta nova edició d’Inca Business, el 3 de desembre, amb la xerrada “On és la pasta? Ven a clients amb diners”. En aquesta conferència, el directiu i formador mostrarà el principal error del món de les vendes, de què depenen i com aconseguir vendes d’imports alts.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image