Durant aquestes festes de Nadal es posa en marxa la campanya “Comerç inquer, comerç proper” de l’associació empresarial Activa’t Inca, i amb el suport de l’Ajuntament d’Inca. El batle Virgilio Moreno, la regidora de Promoció Econòmica María José Fernández, el regidor de Comerç Miguel Ángel Cortés i la presidenta d’Activa’t Inca han presentat la primera acció de la campanya.

Es tracta d’un rellotge de cartó amb què els usuaris podran indicar l’hora d’arribada a les diferents zones d’estacionament limitat gratuït del municipi.”En total repartirem 5.000 unitats a tots els comerços adherits a la campanya, i aquests el podran donar de franc als seus clients”, ha explicat Nicolau. A més, a la part de darrere del rellotge, es poden trobar els números de telèfon dels diferents serveis d’urgència i d’alguns serveis o instal·lacions municipals. L’objectiu és donar una eina útil que serveixi per dinamitzar les zones comercials.

“Com no pot ser d’altra manera, des de l’Ajuntament volem donar suport a totes aquelles iniciatives que incentivin el comerç local i l’activitat econòmica”, ha declarat Fernández. D’aquesta manera, la campanya “Comerç inquer, comerç proper” s’allargarà tot l’any 2023 amb diverses iniciatives de l’associació empresarial Activa’t Inca. De fet, un dels propòsits és subratllar el valor de proximitat del petit comerç inquer. “Pensam que és important que la nostra ciutat sigui un focus d’atracció de persones que ens visitin”, ha comentat Moreno.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image