El pròxim dissabte, dia de la revetlla de Santa Maria la Major – copatrona d’Inca – el foc i el fum prendran els carrers i places del centre d’Inca a una nova edició de l’Inc’fern. Les novetats del correfoc han estat presentades pel Batle, Virgilio Moreno, la regidora del Dijous Bo, Antònia Sabater, el regidor de participació Ciutadana, Antoni Peña, la regidora de Seguretat, Antonia Triguero i Miquel Amoros de les Fires d’Inca. Per part de l’organització s’ha presentat un nou recorregut que partirà des de la plaça Mallorca i que anirà fins a la plaça d’Espanya. “Creiem que és un acte que s’ha de consolidar dins la revetlla de Santa Maria la Major i estam molt satisfets tant de com va anar la passada edició com de les sorpreses que s’han preparat per aquest anys”, ha explicat Peña.

pres_incfern

Els més petits tendran protagonisme sobre les 19 h on hi haurà un espectacle de foc i malabars perquè els nins i les nines puguin conèixer com son els correfocs. A continuació les Fieres d’Inca presentaran la nova bèstia de foc de la colla. Es tracta del “Ca Infernal” que rebrà el baptisme amb una cerimònia acompanyada de foc i una batucada. A les 23 hores les colles i els participants de l’Inc’fer 2016 estan convocats a la plaça de Mallorca per començar el recorregut que els durà fins al davant l’Ajuntament on hi haurà una performance a la façana del consistori.

Per part de Policia Local i l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil s’ha preparat un dispositiu de seguretat a tota la zona que passarà el correfoc. A més, s’ha editat informació amb recomanacions com dur roba vella i de cotó, amb mànegues i calçons llargs i dur el cap tapat amb un capell i el clatell amb un mocador de cotó.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image