El Museu del Calçat i la Indústria ha acollit enguany la presentació de la Ruta Pla i Raiguer de la Mostra de Cuina de Mallorca, que comptarà amb 63 restaurants participants i tendrà lloc del dijous 30 de març al diumenge 2 d’abril. Cal saber que és el segon any consecutiu que es presenta a Inca.

L’acte ha comptat amb la presència del regidor d’Economia local i Turisme de l’Ajuntament d’Inca Miguel Ángel Cortés, el director de la Fundació Mallorca Turisme Miquel Pastor i el president de Restauració Mallorca Caeb Alfonso Robledo, entre altres patrocinadors i col·laboradors de l’esdeveniment.

La Mostra de Cuina de Mallorca és un projecte de Restauració Mallorca CAEB que consisteix en la confecció de quatre rutes gastronòmiques per diverses zones de l’illa de Mallorca, per promocionar el sector de la restauració i el consum de productes locals.

A més, aquesta ruta està patrocinada per l’Ajuntament d’Inca i té la col·laboració dels ajuntaments de Santa Eugènia, Alaró, Binissalem, Campanet, Mancor de la Vall, Santa María del Camí i Selva.

 

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image