S’ha posat en marxa, amb motiu de les dates nadalenques, la campanya “Per Nadal comprar a Inca té premi”. El batle d’Inca Virgilio Moreno, el regidor de Comerç Miguel Ángel Cortés, la regidora de Promoció Econòmica María José Fernández, la Junta Directiva de l’associació empresarial Activa’t Inca i diversos botiguers de la ciutat han presentat aquesta iniciativa, que té com a objectiu fomentar la compra al comerç local.

“És una campanya que ha il·lusionat molt els comerciants d’Inca i la participació ha estat molt alta”, ha comentat la presidenta de l’associació empresarial Activa’t Inca Mar Nicolau. Del 5 al 25 de desembre, totes les persones que s’acostin a Inca i comprin a algun dels comerços adherits poden guanyar fins a 4.000 € en premis.

Per participar-hi només cal entrar al web www.activatinca.com i registrar les compres superiors a 20 €, mitjançant un formulari. El dia 28 de desembre es realitzarà un sorteig. A cada guanyador se li donarà un premi de 2 vals de regal de 50 €. Seran 100 € en total que podran bescanviar a un o dos negocis segons la seva elecció. Els vals regal es podran bescanviar fins al 15 de gener 2023.

“Des de l’Ajuntament, com no pot ser d’altra manera, donam suport a totes aquelles iniciatives que serveixin per posar en valor el nostre teixit econòmic i que atreguin visitants”, ha comentat Fernández. Aquesta acció també es completa amb una millora de la il·luminació i decoració al carrer, per tal de fomentar que la gent gaudeixi de la ciutat en aquestes dates tan especials.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image