Un any més, Inca serà un punt de partida de la 47a Marxa del Güell a Lluc a peu, que se celebrarà el pròxim 8 d’agost. D’aquesta manera, totes les persones que es vulguin sumar a la Marxa des de la capital del Raiguer podran fer-ho a les 5.30 hores de la matinada en la plaça del Bestiar.

L’acte de presentació ha comptat amb la participació del batle d’Inca Virgilio Moreno, el regidor de Participació Andreu Caballero, juntament amb altres membres del consistori, representants de l’Associació Espanyola contra el Càncer i el president del Grup Güell Francisco Bauzá. «Estam molt contents que Inca torni a tenir un paper destacat dins la tradicional Marxa del Güell a Lluc a Peu, consolidant-se ja com un punt més de partida», assenyala el batle Moreno.

Enguany com a novetat per a cada marxaire que s’inscrigui es dona un euro solidari a l’Associació Espanyola contra el Càncer. Les inscripcions s’han de realitzar de manera telemàtica a través de la web www.desguellallucapeu.com.

L’Ajuntament d’Inca comptarà amb la col·laboració d’un grup de voluntaris, els quals, en coordinació amb la Policia Local, seran els responsables d’organitzar la sortida de la 47a edició de la Marxa del Güell a Lluc a peu des d’Inca la matinada del 7 al 8 d’agost.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image