Activa’t Inca Associació Empresarial i l’Ajuntament d’Inca han fet entrega avui de la recaptació de la 6ena edició de la Nit del Vi a l’entitat social Mater Misericordiae. L’acte de lliurament dels 1.500 euros ha tengut lloc a la seu de Tecnomóvil Peugeot d’Inca, patrocinador de la Nit del Vi juntament amb altres empreses locals i el consistori de la capital del Raiguer.

D’aquesta manera, l’acte d’entrega del donatiu ha estat presidit pel batle d’Inca Virgilio Moreno, el regidor de Fires i Dijous Bo Antoni Peña,  la presidenta d’Activa’t Inca Mar Nicolau, la directora de Relacions Externes de Mater Misericordiae Mónica Nebreda i el representant de Tecnomóvil Peugeot d’Inca Toni Alorda.

Any rere any, la Nit del Vi d’Inca té un caire solidari i els doblers que s’hi recapten es destinen a una associació o entitat local. Enguany l’esdeveniment es va dur a terme dia 22 d’octubre al Quarter General Luque.

En concret, la sisena edició d’aquesta iniciativa va comptar amb la participació de 21 bodegues de tots els racons de Mallorca, que van oferir tasts de més d’un centenar de vins.

Mater és una associació que atén de forma integral persones amb diversitat funcional, fent front als diferents desafiaments que es presenten en la seva vida diària, des del naixement i durant tota la seva trajectòria vital, i procurant serveis de qualitat. Per desenvolupar aquest projecte, Mater s’ha implantat a diversos punts de Mallorca.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image