L’Ajuntament d’Inca referma el seu compromís amb el sector de la pagesia i els agricultors locals amb l’aprovació d’una subvenció directa a la Cooperativa Pagesa d’Inca. D’aquesta  manera, el consistori de la capital del Raiguer ha atorgat una ajuda de 40.000 euros per millorar el desenvolupament de la seva feina i contribuir a incrementar l’eficiència i sostenibilitat.

«Aquest conveni és una mostra més del compromís de l’Ajuntament d’Inca amb el sector agrari local. La Cooperativa Pagesa d’Inca juga un paper crucial a la nostra comunitat, i aquesta modernització de les seves instal·lacions permetrà que continuïn amb la seva valuosa tasca de manera més eficient», assenyala el batle d’Inca Virgilio Moreno.

Així doncs, l’objectiu principal d’aquesta subvenció directa és donar suport econòmicament a la pagesia inquera, per tal d’impulsar el manteniment i creixement del sector. L’ajuda proporcionarà a la Cooperativa Pagesa d’Inca els recursos necessaris per a la dotació del material per adequar i modernitzar la botiga, el magatzem, les oficines i la sala de reunions del seu domicili social.

«El principal objectiu de la subvenció és enfortir el sector i garantir el seu desenvolupament sostenible. D’aquesta manera, donam suport a la Cooperativa Pagesa d’Inca, una entitat de referència a la ciutat, en la seva labor d’assessorament i capacitació dels agricultors locals, així com en la promoció de l’agricultura i el desenvolupament del sector primari a Inca», explica la regidora de Medi Ambient Helena Cayetano.

L’acte de signatura del Conveni de la subvenció destinada a la modernització i adequació de la seu de la Cooperativa ha estat presidit pel batle d’Inca Virgilio Moreno i el president de la Cooperativa Pagesa d’Inca Tomeu Martorell.  Durant la trobada també hi han estat presents la regidora de Medi Ambient Helena Cayetano i altres representants de la Cooperativa.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image