L’Ajuntament d’Inca ha duit a terme, durant els darrers dies, jornades informatives dirigides als joves d’Inca, en col·laboració amb els informadors i informadores d’INFOCOVID. La finalitat d’aquesta iniciativa és conscienciar i sensibilitzar la població jove de la importància de lluitar tots plegats contra el coronavirus, així com complir totes les mesures i restriccions vigents per prevenir i evitar contagis.

«Aprofitant que comptam amb el servei d’INFOCOVID a Inca, hem considerant adient organitzar xerrades específiques per als joves inquers, tenint en compte la incidència que hi ha entre els de 16 a 29 anys i el fet que la majoria dels contagis es donen arran de relacions socials en què es relaxen les mesures», explica la regidora de Serveis socials i Nova Normalitat Maria Antònia Pons.

D’aquesta manera, s’han realitzat diferents xerrades en els centres educatius del municipi, com per exemple l’IES Pau Casesnoves. De forma paral·lela, s’han celebrat sessions informatives en les instal·lacions de Serveis Socials, amb l’objectiu de generar consciència entre els joves sobre les conductes preventives que s’han d’adquirir, els riscos de contagi que hi ha i informar de les diferents mesures que estan establertes.

Aquesta actuació s’emmarca en el programa ALTER, promogut per la Direcció General de Família, Benestar Social i Atenció a Persones en Situació Especial del Govern de les Illes Balears, en col·laboració amb els ajuntaments i la Conselleria d’Educació. Aquest programa d’intervenció socioeducativa va adreçat a joves de 14 a 16 anys matriculats als diferents centres educatius, els quals es caracteritzen per la seva dificultat a l’hora d’adaptar-se a l’entorn escolar per diferents motius. A través del projecte treballen així en itineraris ajustats a les necessitats individuals dels participants, tot procurant una integració social i laboral dels joves.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image