El projecte de reforma de la plaça del mercat marxa a bon ritme. Avui han començat ja les tasques de demolició del mur de formigó situat al carrer del Born, des de l’estació transformadora fins a la cantonada de la plaça Mare de Déu de Lluc. Així mateix, s’enderroca també el túnel de formigó que conforma l’accés a la rampa d’entrada i sortida de l’aparcament situat sota el mercat.

Per a la realització d’aquests treballs de demolició, l’empresa constructora disposa d’una màquina de grans dimensions, la qual va arribar dijous a la ciutat especificadament per al desenvolupament d’aquest projecte. Divendres es varen dur a terme les tasques de muntatge i preparació de la màquina per tal de poder començar avui matí amb la demolició. Durant el temps que dura l’enderrocament del murs de formigó, el carrer del Born romandrà tancat al trànsit.

El projecte de reforma de la plaça del Mercat Cobert d’Inca, amb un pressupost de 865.390,38 euros, té per objecte donar continuïtat urbana des del Carrer Major fins al carrer de l’Om amb la finalitat de facilitar l’accessibilitat al centre des del barri de Sant Francesc. Entre altres actuacions, el projecte contempla principalment l’eliminació de la rampa d’accés a l’aparcament de l’edifici del Mercat Cobert i d’un tram del mur i de la pèrgola de l’edifici existent a la plaça.

D’altra banda, es renovarà també la impermeabilització, el paviment de la plaça i els carrers del voltant i l’enllumenat públic. A més a més, es construirà una nova pèrgola a l’escala d’accés al supermercat existent i s’instal·laran noves jardineres amb vegetació i nou mobiliari urbà.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image