L’Ajuntament d’Inca i l’entitat Provivienda han firmat un conveni de col·laboració per contribuir a facilitar l’accés a l’habitatge al municipi d’Inca. Així doncs, l’Ajuntament d’Inca col·laborarà amb Provivienda, que actualment està duent a terme a les Illes Balears el projecte “Suport a la integració a través de l’habitatge per a col·lectius amb dificultats”, que compta amb la col·laboració de la Conselleria d’Afers Socials i Esports. La finalitat d’aquest programa és donar resposta a les necessitats residencials, especialment de les persones amb una situació de major dificultat, mitjançant la gestió d’habitatges particulars i aconseguir arrendaments assequibles.

«En moments com els actuals en què és molt complicat per a tothom accedir a un habitatge, ho és especialment més per als col·lectius més vulnerables. Per tal motiu, des de l’Ajuntament estam molt contents de poder col·laborar amb Provivienda, una entitat que treballa per generar noves oportunitats per accedir a un habitatge a les persones amb més dificultats», assenyala el batle d’Inca Virgilio Moreno.

D’aquesta manera, l’Ajuntament d’Inca facilitarà a Provivienda el desenvolupament del seu projecte de suport a la integració a través de l’habitatge per a col·lectius més vulnerables en el municipi d’Inca. En concret, l’Ajuntament col·laborarà amb l’entitat en la labor que du a terme de mediació i acompanyament durant tot el procés i el primer any entre les persones que volen llogar el seu habitatge amb totes les garanties, i aquelles persones i famílies que en necessiten un i tenen dificultats per trobar-lo.

«Valoram la labor de Provivienda, i per això hem volgut col·laborar amb aquest programa, que possibilita la recerca d’un habitatge digne i adequat a les seves necessitats i, al mateix temps, ofereix la gestió del contracte d’arrendament i la recerca dels inquilins més adequats per als habitatges, garantint el compliment dels seus drets com a llogaters amb les màximes garanties», explica el regidor d’Urbanisme Andreu Caballero.

Aquesta iniciativa està dirigida a persones i famílies amb dificultats i necessitat d’accés a un habitatge de lloguer adequat a les seves circumstàncies, a les que disposin de recursos econòmics demostrables i a les derivades dels Serveis Socials Municipals o d’entitats socials.

Provivienda és una associació sense ànim de lucre que treballa per millorar la realitat socioresidencial des de 1989 i promoure el dret a un habitatge digne i adequat. L’entitat compta amb un equip multidisciplinari implicat a desenvolupar solucions innovadores i de qualitat des del compromís social.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image