El consistori cedeix gratuïtament un solar del carrer de les Marjades, i l’IBAVI redactarà projecte i executarà les obres

El conseller de Mobilitat i Habitatge Marc Pons i el batle d’Inca Virgilio Moreno han signat avui telemàticament un conveni mitjançant el qual l’Ajuntament cedeix gratuïtament a l’IBAVI un solar ubicat a al carrer de les Marjades per a la construcció d’habitatges de protecció pública. El projecte i l’execució de les obres els assumeix l’IBAVI.

La col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l’Ajuntament d’Inca permetrà la construcció al solar del carrer de les Marjades de vuit habitatges de protecció pública més al municipi, que se sumaran als 54 també previstos al carrer del Canonge Sebastià Garcías Palou. En aquest cas, es tracta d’un solar que era ja propietat de l’IBAVI. En total, es construiran a Inca 62 habitatges.

El conseller Marc Pons i el batle Virgilio Moreno han coincidit en la importància de la col·laboració i la implicació de totes les institucions en l’abordatge de la problemàtica de l’habitatge, per tal de posar a l’abast de la ciutadania habitatges de lloguer a un preu assequible. Una vegada formalitzada la cessió del solar del carrer de les Marjades, l’IBAVI tramitarà la redacció del projecte.

Actualment, l’IBAVI té a Inca 106 habitatges de protecció pública en règim de lloguer, de manera que la construcció de les dues promocions previstes suposa un increment de més del 50 % en el parc públic d’Inca.

 

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image