El Conservatori Municipal d’Inca i la Fundació Patronat Joan XXIII d’Inca han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de promoure la música com a eina pedagògica i d’integració social en la comunitat. D’aquesta manera, ambdues entitats es comprometen a impulsar sinergies i a col·laborar en la constitució d’un grup coral.

“Estam contents de fer una passa més en l’estreta col·laboració que mantenim amb la Joan XXIII, per així millorar la qualitat de vida de les persones i, al mateix temps, promoure la música com una eina pedagògica i d’integració social”, assenyala el batle d’Inca Virgilio Moreno.

Així doncs, amb la finalitat d’impulsar una coral, els usuaris de la Fundació disposaran d’una sessió setmanal de 60 minuts, de formació bàsica musical i coral, als espais del Conservatori Municipal d’Inca. A les sessions serà present el docent del Conservatori, qui durà a terme l’activitat, juntament amb personal de suport i el personal educador de Joan XXIII d’Inca.

Per tant, l’Ajuntament d’Inca i Joan XXIII col·laboraran tant en l’àmbit docent com d’organització d’actes i concerts relacionats amb l’activitat, i s’aprofitaran els recursos i beneficis que aquest acord tengui per als participants, la comunitat educativa del centre i la població en general.

En aquest sentit, el regidor delegat del Conservatori Andreu Caballero destaca que “aquesta signatura conjunta posa de manifest la voluntat compartida d’acostar la música en totes les seves facetes a tota la població, especialment en l’àmbit educatiu i cultural”.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image