Des d’IncaJazz es destinaran 2.680 euros a un projecte de musicoteràpia pels usuaris de l’Associació de Mares i Pares de Discapacitats de Balears (Amadiba). Com és costum als darrers anys, el Festival, té una entrada solidària que es dedica a un pla de responsabilitat social. El Batle d’Inca, Virgilio Moreno i el tinent batle de Cultura, Antoni Rodríguez han fet entrega dels doblers a Elvira Jiménez, presidenta d’Amadiba. Cal destacar que la passada edició d’IncaJazz va comptar amb el patrocini de Caixa Colonya, Última Hora, La Caixa, Òptica Florida i Estudi 6. «D’ençà que entrarem a gestionar aquest esdeveniment tenim el compromís d’apropar la música com a eina integradora a la societat; enguany, de nou, apostam per un projecte que permetrà desenvolupar la motivació dels participants, possibilitant l’ampliació d’aspectes de socialització», ha comentat Rodríguez.

 


Durant uns cinc mesos, quatre musicoterapeutes de l’Associació Balear de Musicoterapeutes (ABAMU), oferiran una sessió setmanal als 32 usuaris dels centres de dia Cinamon i Espai Cinamon d’Inca. L’objectiu és oferir de canals alternatius d’expressió i interacció, verbals i no verbals compartint experiències i vivències sonores per a desenvolupar capacitats cognitives, físiques i mentals. Tot això, es realitza a través d’activitats relacionades amb la música, el so, el moviment i el cant, en un clima d’alegria i de joc, on poder expressar-se lliurement sent un mateix. Amb tot es treballarà en l’àmbit sensorial-motriu, social-afectiva i comunicacional.

Cal subratllar que Amadiba és una entitat sense ànim de lucre, fundada l’any 1995. Sorgeix per a donar resposta a l’atenció i el suport integral a la persona amb discapacitat intel·lectual i la seva família.

Compartir

ACTUALIDAD

Agenda

Otros

Newsletter Image