El Ministeri d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions ha acordat l’adscripció a l’Ajuntament d’Inca de part d’un immoble propietat de la Tresoreria General de la Seguretat Social al carrer de Mestre Torrandell, 85, en la localitat.

Aquest edifici, en el qual es troba el Centre d’Atenció i Informació de la Seguretat Social (CAISS) de la localitat, també va albergar un centre de salut, que va ser transferit a l’Administració autonòmica el 2013. La dita part de l’immoble va ser revertida a la Seguretat Social el 2013, i des de llavors roman sense ús.

La part de l’edifici a la qual correspon l’adscripció, de 5.166 metres quadrats, serà utilitzada per l’Ajuntament d’Inca per a la prestació de serveis sociosanitaris, culturals i socials per un termini de 30 anys.

Aquesta adscripció s’empara en la reforma del Reial decret 1221/92 sobre el patrimoni de la Seguretat Social aprovada el mes de gener passat, que simplifica i facilita la col·laboració entre la Seguretat Social i altres administracions, i permet l’ús d’immobles que no estiguin sent utilitzats per adscriure’ls a fins d’utilitat pública.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image