El Museu del Calçat i de la Indústria d’Inca ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Baleària. La finalitat d’aquest acord és treballar plegats per impulsar sinergies i contribuir a difondre els projectes que desenvolupa el centre, així com promoure la cultura. «Estam molt contents que una entitat tan important com la Fundació Baleària hagi volgut sumar-se al nostre projecte per considerar-lo molt interessant, i ens ajudi a seguir creixent i col·laborant amb altres entitats de renom, gràcies al seu suport», explica la regidora del Museu del Calçat i de la Indústria Antònia Sabater.

Així doncs, amb la signatura d’aquest acord, la Fundació Baleària es compromet a donar suport, promoure i donar visibilitat a les iniciatives i projectes que el Museu inquer posi en marxa. D’altra banda, l’associació col·laborarà, en la mesura que pugui, en els actes i esdeveniments que s’organitzen periòdicament des del Museu del Calçat i de la Indústria d’Inca, així com han fet ja al llarg dels darrers anys.

«Des de la seva reinauguració el passat 2018, el Museu del Calçat i de la Indústria ha anat creixent i s’ha consolidat com un centre cultural de referència a les Illes Balears, aconseguint fins i tot premis en l’àmbit internacional. Per tant, estic convençut que aquest acord amb la Fundació Baleària servirà d’impuls per reafirmar la bona tasca realitzada i continuar assolint els objectius», destaca el batle d’Inca Virgilio Moreno.

La Fundació Baleària és una institució que va néixer el 2004 i ha col·laborat fins ara amb més de 300 entitats de diferents àmbits, amb la finalitat de donar suport a les activitats de caràcter social, cultural, esportiu i ambiental. D’aquesta manera, el seu principal objectiu és contribuir al benestar de la societat impulsant la cultura, respectant el medi ambient i potenciant la cohesió social.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image