Després de dos anys de col·laboració, l’Ajuntament d’Inca i Esment Guies llancen el conte La fàbrica de sabates màgiques. L’obra es presentarà dimecres 24 d’abril, a les 16.30 hores, a la sala de conferències del Museu.

Els usuaris d’Esment Guies realitzen les visites guiades en el Museu del Calçat i la Indústria. Arran d’aquesta col·laboració, va sorgir la idea de fer una visita guiada específica per als i les més petites amb elements fantàstics.

Així doncs, es varen dur a terme diferents tallers amb l’escriptora Maria Antònia Moyà i la il·lustradora Elena Bosco, a través dels quals es varen crear diferents materials. Ara, tot el contingut s’ha editat per crear el conte La fàbrica de sabates màgiques, que es presenta dimecres.

Es tracta d’una obra il·lustrada que explica la història del calçat i les seves indústries a Inca, d’acord amb el que es mostra a l’exposició permanent del Museu. Tant el text com les imatges estan adaptats per al públic més petit.

«Estam molt contents de col·laborar amb Esment i poder fer una passa més plegats per aconseguir atreure un públic infantil i traslladar-li de manera senzilla i atractiva el contingut del Museu, i una part molt important de la història d’Inca», explica el regidor del Museu del Calçat i la Indústria d’Inc, Andreu Caballero.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image