El policia tutor d’Inca Manel Crespí ha rebut avui la Creu al Mèrit Policial amb Distintiu Verd en un acte institucional celebrat al Claustre de Sant Domingo de Pollença. A l’esdeveniment de lliurament de felicitacions públiques i creus al Mèrit Policial amb Distintiu Verd als policies tutors de les Illes Balears han estat presents també el batle d’Inca Virgilio Moreno i el cap de Policia Pep Cañete.

Aquesta condecoració, la primera que rep un agent de la Policia Local d’Inca, s’ha concedit una vegada valorada la trajectòria professional i, especialment, la seva participació, contribució, col·laboració, implicació, difusió i consolidació del Programa Policia Tutor impulsat pel Govern de les Illes Balears.

“La Unitat de Policia Tutor d’Inca desenvolupa una tasca essencial a Inca. I és per a la nostra ciutat un vertader orgull que l’esforç i la immensa dedicació de Manel Crespí sigui reconeguda”, destaca el batle d’Inca Virgilio Moreno.

Manel Crespí Seguí (Inca, 1977) va començar fent feina com a agent de la Policia Local al municipi de Pollença l’any 2006, on va estar treballant tres anys. El curs escolar 2008-2009 va formar part de la Unitat Policia Tutor juntament amb l’agent Rafel Covas, qui actualment és el coordinador dels policies tutors de les Illes Balears.

L’any 2010, va iniciar el seu servei a la ciutat d’Inca, que és a on ha estat vinculat gran part de la seva trajectòria professional com a policia tutor. En el transcurs de tot aquest temps, ha participat activament en la difusió i l’impuls d’aquesta figura, motiu pel qual ha estat mereixedor de diversos premis, felicitacions i distincions d’entitats tals com l’Ajuntament d’Inca, el Govern de les Illes Balears, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) o l’Associació Nacional d’Agents Tutors (ANAT). També cal dir que ha col·laborat com a docent en la formació d’agents tutors tant a nivell regional de les Illes Balears com a nivell nacional.

La seva inquietud amb les tecnologies digitals i com poden aquestes ajudar o posar en perill els joves el va dur a publicar un llibre relacionat amb la temàtica dels adolescents i les noves tecnologies.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image