Coincidint amb la fi del curs escolar, l’Ajuntament d’Inca ha tornat a editar el programa Inca, obert per vacances, que recull les activitats que es duen a terme a la capital del Raiguer durant els mesos de juliol i agost, amb la col·laboració d’Activa’t Inca, l’Associació de Comerciants i Restauradors d’Inca. El batle Virgilio Moreno, acompanyat pel regidor de Promoció de la Ciutat, Comerç i Gestió Digital Miguel Ángel Cortés, i altres membres de l’equip de govern i representants de diverses d’entitats, han presentat aquesta recopilació d’actes i esdeveniments.

«Com a capital del Raiguer i important ciutat al cor de Mallorca que és Inca, el nostre objectiu és posar de manifest que l’activitat urbana, turística i sobretot ciutadana segueix igual de viva que mai durant l’estiu, i que tots els mesos hi ha una completa i variada oferta lúdica i d’entreteniment per a tots els públics i edats, mantenint tradicions, però incloent modernitat», explica el regidor Cortés.
En aquest sentit d’incloure un punt més modern i innovador, per primera vegada enguany s’han repartit ventalls de paper amb el codi QR amb la programació completa i actualitzada de l’agenda d’activitats d’Inca, obert per vacances. D’aquesta manera, s’ha comptat amb la col·laboració dels negocis de restauració La Comercial i Es Born events com a patrocinadors, els quals han ajudat a finançar el cost dels obsequis.
Per la seva banda, el batle Moreno ha destacat que «amb aquesta iniciativa pretenem contribuir a dinamitzar encara més el teixit econòmic i social d’Inca, fent la ciutat i l’agenda inquera més a l’abast per tenir-les més a mà, mai millor dit. També seguim perseguint atreure visitants i fer-los partícips dels esdeveniments, gaudir del comerç i de  la restauració local».

Així doncs, un  any més amb Inca obert per vacances, el consistori vol combatre l’antiga creença popular que al municipi durant l’estiu l’activat decau. Música, ball, exposicions, cinema; activitats infantils, esportives, culturals i tradicionals formen part de les moltes propostes que s’inclouen en la programació. El recull d’activitats es complementarà més endavant amb els programes de les festes patronals de Sant Abdon i Sant Senén, i les festes de barriades, entre altres.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image