El nou any ha portat una nova parada del bus interurbà a la capital del Raiguer. L’aturada, que va entrar en funcionament l’1 de gener, té per nom Hospital Sant Joan de Déu i està ubicada davant del centre hospitalari. D’aquesta manera es facilita la mobilitat a les persones que es dirigeixen o tornen de l’hospital, així com a altres usuaris de la zona.

Aquesta nova parada ofereix servei en ambdós sentits a les línies 301 Port de Pollença – Palma i la 302 Can Picafort – Palma, i des que va entrar en funcionament ja són més de 300 usuaris els que hi han començat o acabat el seu recorregut. El canvi de recorregut dins Inca d’aquestes dues línies també significa un augment de servei de la parada a la zona de l’IES Berenguer d’Anoia, que ara es realitza a totes les expedicions de la línia, tant d’anada com de tornada.

A més, la línia 302 ha afegit una nova sortida a les 14:25 hores entre Inca Llevant i Son Bauló, per reforçar l’oferta de servei de les tornades laborals i per estudis des d’Inca cap a les poblacions de la badia d’Alcúdia.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image