S’han presentat en societat dues de les noves incorporacions a la setmana gran del Dijous Bo, el Vermut Fest i l’Inc’Fern. A l’acte han acudit el batle Virgilio Moreno, la regidora del Dijous Bo Antònia Sabater, el regidor de Participació Ciutadana Antoni Peña, el col·lectiu Mufadors i representants de la colla de Fieres d’Inca. “Crec que ambdós esdeveniments representen aquest objectiu que té la regidora de Fires i Dijous Bo de fer actes que duguin visitants i els inquers surtin al carrer per gaudir-ne”, ha dit Moreno.

Pres_VF_IF

El Vermut Fest és la primera festa del vermut i la tapa d’Inca. Amb aquesta iniciativa es volen recuperar els vells costums de sortir els dissabtes o diumenges al migdia i prendre un vermut o aperitiu abans de menjar. La jornada de dia 14 a la plaça del Mercat d’Inca començarà a les 12.00 amb l’esclafit. Després, un sifó i una traca iniciaran un festival en el qual participen mitja dotzena de bars i restaurants amb tapes variades. La música amb les batucades tant d’Inca i Selva com la banda municipal donaran pas l’horabaixa a una sessió amb les actuacions d’Estació de So, Ipop’s, Filats Xou, DJ MLM i DJ Gela&Capella.

El foc recorrerà els carrers d’Inca amb una jornada amb dimonis, bèsties, música, pirotècnia i, sobretot, molta diversió. L’Inc’Fern començarà a les 18.00 amb el ritual d’inauguració, durant el qual hi haurà decoració de carrers i ambientació profana, així com mostres de les bèsties i dimonis que participaran en l’espectacle. A partir de les 23.00, des de la Quartera, iniciaran la marxa en direcció a l’Ajuntament del municipi. Allà es donaran cita totes les colles i començarà el correfoc en direcció a la plaça de Santa Maria la Major. Tot acabarà amb un espectacle piromusical, amb els dimonis, les bèsties de foc i les batucades.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image