L’Ajuntament d’Inca apel·la a la responsabilitat dels ciutadans per tal d’evitar contagis i una major propagació de la COVID-19 a Inca, durant aquests dies en els quals s’hauria celebrat el Dijous Bo i la seva revetlla.

L’Ajuntament d’Inca s’ha reunit amb la Policia Local i la Guàrdia Civil amb l’objectiu de coordinar el dispositiu especial que es durà a terme dimecres i dijous, coincidit amb la data en la qual s’hauria celebrat el Dijous Bo. Durant la trobada s’ha aprovat reforçar la vigilància per garantir el compliment de totes les mesures vigents per fer front a la COVID-19 i evitar l’augment del risc de contagi.

Els diferents cossos de seguretat s’encarregaran sobretot d’evitar possibles aglomeracions de persones, ja que han quedat suspesos tots els actes festius que tradicionalment se celebraven amb motiu del Dijous Bo. Així doncs, cal recordar que és important seguir respectant les mesures bàsiques de prevenció, les quals consisteixen en l’ús de mascareta, mantenir la distància de seguretat, netejar-se habitualment les mans i evitar trobades i massificacions de persones. A més a més, les autoritats competents aconsellen que, en cas de dur a terme alguna reunió social, es faci en grups molt reduïts i entre persones que es relacionen habitualment.

“Tots i totes hem de ser ben conscients de la situació actual. La lluita contra la COVID continua, i no podem fer cap passa enrere. No ens hem d’oblidar que no hi ha Dijous Bo perquè actualment la nostra prioritat és la salut pública. És essencial, per tant, seguir les normes establertes i evitar reunions innecessàries”, destaca el batle d’Inca Virgilio Moreno.

D’aquesta manera, el consistori inquer apel·la a la responsabilitat ciutadana i demana la implicació de tots i totes per garantir el compliment de les mesures vigents per evitar contagis. L’equip de govern de l’Ajuntament va acordar la suspensió de les Fires i el Dijous Bo amb la voluntat de preservar la salut pública i garantir que els veïns i veïnes no vegin augmentat el risc de contagi. Es demana als inquers i les inqueres que enguany s’abstinguin de celebrar el Dijous Bo per evitar contagis i una major propagació de la COVID-19 a Inca.

En aquest sentit, Moreno  explica que “el  passat mes de setembre vàrem adoptar la complicada decisió de suspendre les Fires i ell Dijous Bo, d’acord amb les recomanacions bàsiques per intentar lluitar contra el coronavirus, les quals es focalitzen sobretot a reduir els esdeveniments públics i evitar aglomeracions”, i demana “molta responsabilitat i seny a tots els inquers i inqueres”.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image