L’Ajuntament d’Inca ha donat la benvinguda a dos nous agents de Policia Local que realitzaran les seves pràctiques al municipi, i que s’incorporaran a la plantilla una vegada que finalitzin la seva formació. El batle Virgilio Moreno, juntament amb la regidora de Seguretat Ciutadana i Trànsit Antònia Triguero i el cap de Policia Carlos Caballero, els han rebut a les disposicions policials.

Així, els alumnes que actualment estan cursant la 44a promoció del Curs bàsic de capacitació de policia local han de realitzar la fase de pràctiques a Inca. D’aquesta manera, els dos agents han de fer sis mesos de pràctiques en dos períodes diferenciats, quan hagin superat els sis mesos de formació a l’acadèmia. S’incorporaran al cos policial cap a finals d’any, després de ser examinats i valorats pels seus superiors.

“Per a Inca és un honor comptar amb futurs professionals que s’obrin camí als carrers de la nostra ciutat i al nostre quarter. Estam segurs que les seves pràctiques aquí seran enriquidores, no només per a ells, sinó per a tota la ciutadania. Els desitjam que se sentin com a casa i molta sort i encerts en aquesta etapa formativa”, declara la regidora de Seguretat Ciutadana i Trànsit Antònia Triguero.

En aquest sentit, cal destacar que l’Ajuntament d’Inca durant els darrers anys ha dirigit els seus esforços a l’ampliació i consolidació de la plantilla de la Policia Local, amb l’augment del pressupost, la dotació de noves places i la reorganització de l’equip amb una correcta relació dels llocs de feina, entre altres actuacions.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image