Després de reunir-se amb els diferents col·lectius, centres educatius i grups que any rere any participen de les festes de Carnaval a la capital del Raiguer, l’Ajuntament d’Inca ha decidit ajornar la Rua 2022. Aquesta decisió s’ha pres per responsabilitat, d’acord amb la situació actual de pandèmia i les elevades xifres d’incidència.

«Darrere dels actes de Carnaval, hi ha molta feina prèvia de moltes famílies i col·lectius. Es fa difícil fer tots aquests preparatius amb la incertesa de l’actual situació sanitària. És per això que ens hem reunit amb els col·lectius que col·laboren anualment amb la Rua i hem acordat que el més prudent era cercar una altra data i contribuir en aquests moments a contenir la propagació del virus», explica el regidor de Participació Andreu Caballero.


Així doncs, durant el mes de febrer no es durà a terme la tradicional Rueta ni la Rua d’Inca, per evitar aglomeracions i una
major expansió del virus. Durant la darrera trobada, organitzadors i participants varen acordar que la Rueta es duria a terme el pròxim 26 de maig i la Rua, el 28 de maig. «Sabem que canviar la data del Carnaval provoca distorsions en la festa i en la planificació, però, davant les circumstàncies, hem considerat que era el més prudent», assenyala Caballero.


«Des del primer moment hem fet un esforç important per contribuir a lluitar contra la pandèmia, i el nostre únic objectiu és que tots els esdeveniments que organitzam es puguin dur a terme amb les màximes garanties. Agraïm la comprensió i la bona predisposició de tots els col
·lectius implicats per trobar una solució davant l’actual situació», ressalta el batle d’Inca Virgilio Moreno.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image