L’Ajuntament d’Inca ha posat en marxa un nou contracte de subministrament i instal·lació de càmeres per ampliar la xarxa de videovigilància controlada per la Policia Local d’Inca. D’aquesta manera, s’instal·laran sis nous equips electrònics en punts estratègics de la ciutat, els quals estaran destinats a la vigilància, el control i la disciplina de la circulació, la investigació d’accidents i la vigilància d’instal·lacions.

«Continuam treballant per millorar la seguretat ciutadana i, alhora, ampliar i incrementar els recursos tecnològics de la Policia Local per tal que puguin desenvolupar la seva feina de manera més eficient. Disposar d’una òptima xarxa de videovigilància és molt important per optimitzar les tasques de prevenció i vigilància. Així mateix, les càmeres tenen un caràcter dissuasiu», explica la regidora de Seguretat Ciutadana Antonia Triguero.

El nou contracte contempla la instal·lació d’una càmera de control de trànsit a la Gran Via de Colom en confluència amb el carrer de Fra Juníper Serra, una al creuer semafòric dels encreuaments dels carrers del General Luque amb General Weyler i una altra a l’avinguda de Lluc. D’altra banda, es col·locarà una càmera de seguretat interior en el Palau Municipal d’Esports i una d’exterior de control de trànsit a l’avinguda del General Luque, una càmera de seguretat exterior en el parc d’Europa (en el perímetre de la pista esportiva) i, finalment, càmeres en el prc de les Illes Balears per enregistrar l’exterior de les piscines Catalina Corro, l’aparcament, les pistes esportives i el parc infantil.

Totes aquestes noves càmeres de videovigilància s’integraran en la xarxa municipal i seran visionades des del centre de control ubicat en les dependències de la Policia Local d’Inca.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image