Un any més, l’Ajuntament d’Inca ha posat en marxa un programa de ball per als caps de setmana d’estiu amb la finalitat de dinamitzar la ciutat, amb una programació permanent que engresqui a fer poble. El batle Virgilio Moreno i el regidor de Promoció de la Ciutat Miguel Ángel Cortés han presentat la iniciativa juntament amb les entitats i empreses col·laboradores. «Aquesta activitat ja s’ha consolidat. Any rere any, el ball d’estiu a la plaça és un èxit i congrega setmanalment a moltes persones, que esperen amb moltes ganes els mesos d’estiu», explica Moreno.

Així doncs, Joan Morro i Pep Morro seran els encarregats d’animar tots els divendres la plaça de Santa Maria la Major, de 21 a 23 hores, amb ball en línia i ball de saló. Com cada any, l’esdeveniment compta amb la col·laboració i participació dels restaurants i bars de la zona: Café Ciutat, Sala Magna, Bar Sa Plaça i Can Pedro.

En aquest sentit, el batle destaca que «estam molt contents que les empreses i els germans Morro segueixin apostant per aquesta iniciativa. Gràcies a la seva implicació i l’elevada participació de les passades temporades la podem mantenir».

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image