L’Ajuntament d’Inca ha aprovat la concessió de tres línies de subvencions per a entitats i associacions amb activitat al municipi, amb la finalitat de potenciar el teixit associatiu i promoure la dinamització la ciutat. Així doncs, s’han adjudicat en total 48.272,65 euros en ajudes directes a entitats socials sense ànim de lucre, associacions de gent gran i entitats de joventut, oci i temps lliure, per tal de contribuir al seu desenvolupament i promoció.

«Les associacions i entitats desenvolupen un paper imprescindible dins la nostra ciutat, i ofereixen serveis i activitats molt útils per a la ciutadania. Per tant, amb aquestes ajudes anuals volem continuar ajudant el teixit associatiu d’Inca i potenciar-lo per tal de fomentar la dinamització de la ciutat», assenyala el batle d’Inca Virgilio Moreno.

D’aquesta manera, la primera línia de subvencions està dirigida a entitats socials sense ànim de lucre, amb l’objectiu d’impulsar la realització d’actuacions i activitats de caràcter social que es realitzen en benefici de tota la comunitat. En total setze associacions que treballen a Inca han rebut aquesta ajuda, que va des dels 400 fins als 3.400 euros. L’import d’aquestes subvencions accedeix enguany a 36.645,86 euros.

D’altra banda, s’ha aprovat la concessió de 6.225,33 euros en ajudes directes per a cinc entitats de la tercera edat sense ànim de lucre, les quals rebran entre 1.000 i 1.300 euros. En aquest cas, s’ha valorat que les activitats que desenvolupen estiguin enfocades a promoure un envelliment actiu, saludable i satisfactori, i mantenir i potenciar l’associacionisme, els espais d’oci i temps lliure per a la participació social del col·lectiu de persones majors i tercera edat del municipi d’Inca.

Finalment, l’Ajuntament d’Inca posa en marxa anualment una línia de subvencions per a associacions de joventut, oci i temps lliure, i ha concedit ajudes a tres entitats del municipi per valor de 5.401,46 euros. En aquest sentit, cal destacar que la finalitat d’aquestes subvencions és impulsar la realització d’activitats d’oci i de temps lliure, i el desenvolupament d’activitats que tenguin els infants i els joves com a principals protagonistes, en especial aquelles que estiguin relacionades amb l’art, la cultura, l’educació, el patrimoni, l’esport, el lleure, l’oci saludable, el medi ambient, la igualtat, la diversitat sexual i de gènere o la promoció de la comunitat.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image