L’Ajuntament d’Inca incrementarà el 2021 el pressupost per a la Policia Local en 400.000 euros. D’aquesta manera, el pròxim any es reforçarà la plantilla amb set nous agents. “La seguretat ciutadana és, des del primer dia, una de les nostres prioritats. Qualsevol crisi genera incerteses i augmenta la possibilitat de conflicte. Per això, estam fent un esforç important per ampliar la plantilla de la Policia Local d’Inca i aconseguir un equip estable”, destaca el batle d’Inca Virgilio Moreno.

Així doncs, el consistori inquer contemplarà en els pressuposts de 2021 la dotació econòmica de tres places de guàrdies creades ja dins l’any 2020. A més a més, s’inclourà la creació i la dotació de tres noves places d’agents de la Policia Local d’Inca i una plaça de subinspector.

D’altra banda, l’Ajuntament d’Inca va aprovar per novembre una actualització i modificació del complement específic de la Policia Local, amb la finalitat d’adaptar les retribucions dels agents d’acord amb les funcions i característiques dels diferents llocs de feina. L’acord contemplava també una relació dels llocs de treball que conformen la plantilla.

“A poc a poc, anam fent passes per reforçar la seguretat a la nostra ciutat i aconseguir consolidar la plantilla de la Policia Local d’Inca. En aquest sentit, és de vital importància anar creant noves places d’agents i millorar-ne les condicions laborals, així com venint fent des del primer dia”, destaca el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat Sebastián Oriol.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image