La capital del Raiguer acull avui la Festa del Llibre, organitzada un any més per l’Ajuntament d’Inca, amb la finalitat de promoure la lectura i impulsar la literatura entre els ciutadans i les ciutadanes del municipi, especialment entre els més petits. La pluja no ha impedit que els actes programats per celebrar Sant Jordi es duguin a terme, tot i que els esdeveniments que s’havien de fer a la plaça d’Espanya s’han hagut de traslladar al Claustre de Sant Domingo.

Així doncs, de 9 a 20 hores se celebra la tradicional exposició i venda de llibres i flors en el Claustre de Sant Domingo, a càrrec de Tot Llibres, Univers Literari, Espirafocs, Toy Planet, Nou Art, Prohens, Ses Nines, Flormania i Biblioteca Municipal. De forma paral·lela, durant tot el matí es duen a terme lectures de la mà de les escoles d’Inca.

L’activitat continua l’horabaixa amb el teatre familiar En Joanet de sa gerra, a càrrec de la companyia Teatritx. Després es presentarà el recull dels Premis Ciutat d’Inca 2022/23 i es lliuraran els  premis del Concurs de Redacció i Glosat Ciutat d’Inca, i del Certamen Escolar de Relat Curt i Poesia 2024.

Com ja és tradició, coincidint amb la Festa del Llibre, l’Ajuntament d’Inca presenta, a les 19 hores, les bases de les XXV Jornades d’Estudis Locals d’Inca 2024 i el volum de les XXIV Jornades de 2023.

La programació completa de la Festa del Llibre d’Inca es pot consultar aquí:  https://incaciutat.com/esdeveniment/festa-llibre.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image