L’Ajuntament d’Inca ha inaugurat avui la Fira de Formació Professional i Certificats de Professionalitat, que se celebra avui i demà 19 d’abril en el pati del Quarter General Luque. Aquesta trobada neix amb la finalitat de donar a conèixer i promoure tota l’oferta de Formació Professional i certificats de professionalitat que hi ha a la capital del Raiguer.

«Estam molt contents de la bona acollida que ha tengut la Fira i esperam que es constitueixi com una gran jornada de portes obertes a on els assistents puguin descobrir i rebre formació sobre l’àmplia i variada oferta que s’imparteix a Inca, i així contribuir a ajudar-los a decidir el seu futur», assenyala la regidora de Formació i Ocupació Maria Francisca Barceló.

Així doncs, més de 1.500 joves d’Inca, Alcúdia, Escorca, Pollença, Santa Maria, Binissalem, Sineu, sa Pobla i el Port de Pollença ja han confirmat la seva assistència, i visitaran aquests dies les diferents paradetes. L’esdeveniment  és gratuït, i comptarà amb la col·laboració de Fundació Es Garrover, l’IES Berenguer d’Anoia, La Salle, l’Escola Oficial d’Idiomes, el Centre de Formació S’Algar, Adema, Francesc de Borja Moll, Esment Escola Professional, DILO, CIFP Pau Casesnoves, Comissions Obreres i el Centre de Formació d’Inca.

A més a més, durant la Fira es realitzaran microxerrades informatives dels cicles o branques educatives que ofereixen els participants, cadascuna d’elles d’un màxim de 10 minuts de durada. De forma paral·lela hi ha programades tres grans conferències sobre la nova Llei de formació professional, sortides professionals i itineraris formatius.

D’altra banda, hi ha un punt d’informació del POAP (Punt d’Orientació Acadèmica i Professional) per oferir informació, assessoria i orientació sobre el Sistema Únic de Formació Professional tant des de l’àmbit educatiu com el laboral.

Tota la programació es pot consultar a la pàgina web de l’Ajuntament https://incaciutat.com/esdeveniment/fira-formacio-2024. Avui l’horari d’obertura al públic és de 9 h a 20 h i demà 19 d’abril la fira es pot visitar de 9 h a 13 h.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image