Aquest cap de setmana se celebren les tradicionals festes de la barriada inquera de Can López. L’Ajuntament d’Inca, juntament amb el president de l’associació de veïns Xisco Frau i altres membres de la Junta, han presentat el programa d’activitats.

“Amb les de la barriada de Can López, seguim amb el programa de festes de barri, que com cada any duim a terme durant els mesos d’estiu amb la finalitat de fer poble i dinamitzar la ciutat. Després de la gran acollida que van tenir per part dels inquers i les inqueres les festes del barri de Crist Rei i de les Vies des Tren, tenim moltes ganes de seguir gaudint d’aquestes i totes amb una programació que anima a grans i petits a participar-hi”, declara Virgilio Moreno, batle d’Inca.

D’aquesta manera, les celebracions seran dissabte 2 de setembre al carrer de Maó amb tota una diada d’activitats. El dematí, de 10 a 13 hores, es durà a terme una festa aquàtica infantil i una festa de l’escuma. Més tard, a les 19 h, hi haurà zumba amb Valeria Sin Frenos. El plat fort serà el sopar a la fresca, com no poden faltar en les nits d’estiu. Comptarà amb servei de torradores per a tothom que s’hi animi. La vetllada anirà acompanyada de música a càrrec d’un DJ a partir de les 20.30 hores.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image