El cap de setmana vinent tendran lloc les tradicionals festes de la barriada inquera de So na Monda. El batle d’Inca Virgilio Moreno, el regidor de Participació Antoni Peña i el president de l’Associació de Veïns Guillem Coll, juntament amb altres membres del consistori i la directiva, han presentat el programa d’activitats.

“Amb les de So na Monda, arribam a les penúltimes festes de barriada, que com marca la tradició duim a terme cada any durant l’estiu amb la voluntat i la il·lusió de fer poble i dinamitzar la ciutat. Amb la fantàstica acollida que han tengut per part dels inquers i les inqueres les festes de barri de Crist Rei, les Vies des Tren, Can López, Fernández Cela i el Blanquer, tenim molta il·lusió de continuar celebrant aquestes i les darreres que ens queden, amb un programa que anima petits i grans a ser part activa de les festes”, declara Virgilio Moreno, batle d’Inca.

D’aquesta manera, les activitats s’estendran al llarg del cap de setmana. Començaran dissabte 23 de setembre, a les 11 hores del dematí a la plaça del Bestiar, amb activitats infantils a càrrec de Sa Llosa Petita. Llavors, ja el capvespre, a les 19 hores tendrà lloc una actuació de ball en línia amb Jaume Soler. El plat fort serà el sopar a la fresca, com no pot faltar a les nits d’estiu. Comptarà amb servei de torradores per a tothom que s’animi a fer la seva torrada. La vetlada anirà seguida d’una verbena amb Xilvars a partir de les 22 hores.

Seguidament, ja diumenge 24, de 10 a 13 hores del dematí se celebrarà com sempre el mercat de So na Monda a la plaça del Bestiar. Finalment, l’horabaixa a les 19 hores, el monestir de Sant Bartomeu serà l’escenari d’un breu concert d’orgue a càrrec de Tomeu Manresa, organista titular de la parròquia de la Santa Creu de Palma. L’acte s’ha plantejat com un homenatge a la veïna Antònia Mateu, del Bar Londres.

Amb les de So na Monda, Inca celebra les seves sisenes festes de barriada d’aquesta temporada estiuenca. Quedaran només les festes de Sant Francesc, que seran el cap de setmana vinent. D’elles, s’espera que l’èxit de participació sigui tan positiu com el de les passades, que un any més han omplert els carrers i les places de la ciutat d’inquers i inqueres de totes les edats.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image